Sute de ani adunati intr-un singur loc

Intr-o lume supusa tehnologiei avansate, istoria si spatiul cultural reprezinta zone de interes, in special pentru publicul format din intelectuali, persoane cu educatie peste medie, interesate si pasionate de arta, istorie, arhitectura sau chiar fotografie.
Ne dorim cresterea vizibilitatii pentru tot ceea ce inseamna orasul Bucuresti si centrul vechi al acestuia, precum si orientarea atentiei autoritatilor locale spre o zona socio-culturala extrem de interesanta, nu doar pentru locuitorii capitalei, ci si pentru romanii sau strainii pasionati de aceste locuri.
De asemenea, website-ul poate fi pus sub semnul unei adevarate campanii de reamintire a vremurilor apuse, o reorientare catre momente din trecut, valorificate si evidentiate prin intermediul articolelor, editorialelor, stirilor si noutatilor din zonele vizate.

Bucurestii vechi si noi va reprezenta o asezare in oglinda a doua epoci, diferentiate prin aparenta, dar si prin intermediul substratului cultural si unite prin publicul consumator si prin obiectivele strategic delimitate.

…din atmosfera trecutului, la portile prezentului

Dorim sa transmitem, pe de o parte traditia specifica vremurilor trecute, traita in Bucurestii vechi si regasita in Bucurestii de azi, si, pe de alta parte, ancorarea capitalei ca motiv de socializare, apropiere intre comunitati ce au aceleasi valori, ganduri si credinte. Bucurestiivechisinoi.ro ar putea fi considerat primul pas in acest demers.
Bucurestii vechi si noi este un proiect pe termen lung, ce va beneficia de o strategie in pasi multipli, cu tactici pe care dorim sa le ritualizam, ducand la o fidelizare a publicului conturat si la un prestigiu social si cultural fondat pe idei sau fapte cu participare directa si deschisa oricui.

http://www.bucurestiivechisinoi.ro/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s