Confesiune – Scrisoare unui bun prieten

Pana aici ne-a fost,prietene! Drumurile noastre se vor desparti. Eu voi tine aceasta cale prfuita,iar tu…tu,nu stiu ce vei face in continuare. Te voi purta in suflet. E inevitabil . Am imparit multe. Am primit,am luptat,am daruit,am castigat,am si pierdut,dar ce mai conteaza? Au trecut toate! 
 
Sunt fericit ca ne-am fost unul altuia! Nu stiu daca am reusit sa mutam muntii din loc,nu stiu daca am redesenat granitele,nu stiu daca am reusit sa schimbam destine,nici macar destinul meu nu stiu daca am reusit s-a il schimbam,dar totul a fost minunat si asa cum a trebuit!
Daca stau si ma gandesc,tu mi-ai oferit inceputul si puterea de a merge mai departe. Mi-ai oferit ganduri frumoase,idei marete si orizonturi largi. Poate ca nu am trait, impreuna, la cea mai mare intensitate,dar mi-ai oferit linistea,pacea interioara si speranta.
Mi-ai fost si eu ti-am fost…asa cum am stiut eu mai bine. Stiu ca am facut multe greseli si nu voi pune placa aia oribila cu “toti gresim”,nu ar avea nici un rost,dar impreuna am trecut peste toate.
 
Am facut o echipa bunicica,nu? Ma simt onorat,ca am avut prilejul sa lupt cot la cot cu tine. Ai fost un camarad pe cinste! Iti multumesc…stii ce?…as vrea sa iti pot spune lucruri marete,lucruri care sa te impresioneze,care sa te faca sa lacrimezi,dar un simplu multumesc e tot ce ma pricep a-ti spune. Promit sa nu abandonez lupta pe care am pornit-o impreuna si ma voi gandi mereu la tine!
 
Cu bine,dragul meu 2011
 
Iar voi, dragi prieteni,sper sa imi ramaneti aproape,ca impreuna sa insiram versuri, muzica, imagini, clipe frumoase,bucurii si ce o mai vrea Al` de Sus , in anu` care vine
 La multi ani!

8 thoughts on “Confesiune – Scrisoare unui bun prieten

  1. o poti confunda usor cu compunerea unui copil de clasa a 4-a, dar nu privi comentariul meu ca pe o piedica, ci ca pe un indemn ca ai putea sa scrii si altfel decat o fac scolarii!

  2. ma bucur daca se poate confunda cu compunerea unui copil de clasa a IV-a. ma bucur daca se confunda cu orice compunere. nu am pretentii de scriitor,vreau doar sa impart gandurile mele cu cei ce pasesc pragul micutei mele casute :)si vad ca am reusit sa le impart si cu tine,ceea ce ma bucura!:) Hai la multi ani,Anonymous!!!… dar tare rau imi pare ca nu stiu cu cine am vorbit 😦

  3. Cred că mai poţi primi un sincer La mulţi ani de la o întârziată, nu ? Îţi doresc să ai un an plin de evenimente frumoase !

  4. @anonymous : esti rautacios, desi nu te stiu asa in realitate 😉
    @adi : buey, trai-ti-ar blogul in 2012, vedea-te-as cu macar 50 de articole in acest an si la fel de inimos in proiectele noastre din Blogosfera Vrancea 😉

  5. auzi ma? pe tine nu te-au invatat parintii sa nu vorbesti cu strainii,ma rog…anonimii :)) Dane,sa ne traiasca blogele si sa avem inspiratie,cat despre proiecte…ar mai fi unul…intepator 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s