Masini, blogeri si distractie!

   Unii spun ca ingredientele unui eveniment reusit  ar fi masinile frumoase,oameni cu care sa le plimbi si vremea buna. Eu sunt de parere ca au dreptate. Nu sunt eu marele expert in evenimente auto,dar mi-a facut o deosebita placere sa particip sambata la un test drive Chevrolet. Ca sa imbinam utilul cu placutul am hotarat sa tinem inca un blogmeet la Auto Aiss, iar ei ca sa ne faca o zi minunata ne-au dat masinile pe mana. Dar sa nu ne grabim si sa asezam lucrurile exact asa cum s-au intamplat. 


   Pe la 09:30 am ajuns la AutoAiss,am dat nas in nas cu prietenii de la Focul Viu si Blogosfera Vrancea,am stat de am pus tara la cale,dupa care am plecat la plimbare.


   Mi-a picat pe mana si cu tronc NOUL AVEO, o masina ce combina un desing exterior atragator cu manevrabilitatea si confortul. Pe langa functionalitatea care il caracterizeaza,noul model ofera un spatiu generos pentru bagaje si o economie impresionanta de combustibil. Ruta pe care ne-am dat a fost una destul de scurta,as fi preferat un Transfagarasan sau un Focsani- Timisoara, dar pana la urma si Focsani-Crang-Plaja Putna a fost ok. 


   Am schimbat mai multe masini,dar Noul Aveo e singura care s-a legat de mine. Cand te urci la volan se prinde de tine, iti ghiceste toate gandurile si devine acea prelungire a ta de care ai nevoie,iar cand esti in dreapta simti o mancarime puternica in palme si in piciorul drept. Placute ambele senzatii,dar o prefer pe prima. 


Concluzii? Mi-a placut si mai vreau, iar cat despre planuri si proiecte…tineti-va bine ca nici nu stiti ce va astepta! 🙂Drive Test Chevrolet by Auto Aiss Focsani, part 2 on PhotoPeachDrive Test Chevrolet by Auto Aiss Focsani, part 2 on PhotoPeach

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s