Vine schimbarea sau despre cum isi face campanie PDL

In Focsani pedeleul o arde sanchi-fanchi! Dupa proaspata cosmetizare si revopsire(din PDL in ALIANTA PENTRU VRANCEA si din PORTOCALIU in VERDE sau ROSU CU VERDE), Ungurenii domnului Ungureanu si-au luat rolul de opozitie in serios si cer schimbarea(pardon?),dar nu o cer oricum,o cer si ei mai pe sestache, printr-o campanie de teasing sau mai pe romaneste de aţâţare,adicalea dau un mesaj la deruta sa faca popolatia corioasa ,iar cand le vor servi si raspunsul,vor fi de-a dreptul…si de-a stangul(pentru ca ei sunt baietii care peste noapte din stanga au trecut in dreapta) MESIANICI.

Boon,

 M-am trezit de dimineata cu trei fluturasi in cutia postala. Nu fluturasi de stomac,nici de aia de zboara din floare in floare,ci de aia de hartie,numai buni de facut cornete de scuipat seminte intr-insii. Stiu ca mirarea va e mare,la fel de mare a fost si a mea cand am vazut ca pe fluturasi erau niste insi isterici care se fac ca tipa sau poate ca tin gura mare sa le intre ce are tara sa le dea,iar dedesubt apare mesajul izbavitor: Te-ai saturat sa traiesti mai rau ca la tara? Te-ai saturat sa fii tratat cu indiferenta? Vine schimbarea! Ei nu zau sau cum ar spune Bendeac…AI SA TE CHIS IN FEZA!!
 Bai,radem, glumim,dar cine ne aduce noua schimbarea,cred ca e vorba de acelasi om despre care vorbesc si pubelele de gunoi din oras. Cum,nu stiti? Alin! Tombroanele striga ca VINE ALIN(Alin Trasculescu),dar daca Alin Trasculescu e schimbarea…unde e schimbarea? Daca nu ma insel,partidul stimabilului de pe tomberoane a fost la putere in ultimii ani si mai detine si o bucata prezident jucator,hm…incurcate mai sunt caile Domnului,dar ale pedelistilor sunt incurcate rau de tot.
Pe final sa tragem,deci,concluzia: vor sa pacaleasca electoratul prin schimbarea numelui si a culorilor,vor sa pozeze in nevinovati si salvatori si vor,cu toata generozitatea,sa ne ofere schimbarea (a lor cu ei insisi),c-asa e-n tenis Ce sa ii faci… PDL-ul isi schimba brendul,da naravul ba!

2 thoughts on “Vine schimbarea sau despre cum isi face campanie PDL

 1. fratele meu alb, esti hater 😛
  tu nu intelegi, ca o sa curga lapte si miere cu Noul PDminusL verzui :))
  ce nu inteleg eu : cum a reusit performanta unica acest partid plin de oameni bravi si breji , sa nu aibe contracandidat la Consiliul Judetean si il lasa pe Presedintele Vrancei sa plece in concediu in campania electorala ?
  doar nu s-o deranja Marian Oprisan sa puna vreun afis cu el, ar arunca inutil bani, ce naiba ..
  serios vorbind, e groasa treaba cu scorurile de la locale, pentru acesti politicieni de stanga-dreapta, bleu-oranj-verzu : ca sa trec in revista schimbarile recente ale doctrinei si culorii !

 2. tare imi este, ca PPDD va depasi lejer PDminusL in Vrancea si nu numai. ceea ce, pentru democratie si reprezentativitate, nu este deloc bine !
  dar, vorba aia : ETE D'AIA, N-ARE COADA URS :))
  cat a fost TATUKA ba'SECU cu-o giampara si-o hahaiala, cu care dadea pe spate pulimea, a mers ..
  e greu cand nu ai nici macar oameni sa ii pui in deconcentrate si iei de la alte partide, ori nici macar in sectiile de votare ..
  PS : aaa, sa nu uit – SA va prabusiti BINE !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s