Blogosfera Vrancea va sarbatori Ziua Copilului la Centrul de copii Praslea si Harap Alb (update cu link catre poze)

E pentru prima oara cand Ziua Copilului va insemna atat de mult pentru mine,pentru ca e pentru prima oara cand voi sarbatori aceasta minunata zi alaturi de niste copii cu adevarat minunati. Niste copii frumosi de la care putem invata ce inseamna lupta si speranta. Nu au avut noroc sa aiba parintii aproape si nici sanatatea nu a fost de partea lor. Pe umerii celor mai mult dintre ei sta un diagnostic dur : Autism. Am ajuns pentru prima oara la  Centrul Praslea si Harap Alb anul trecut alaturi de prietenii din Blogosfera Vrancea& friends si a fost dragoste la prima vedere. Atatea zambete sincere nu am primit niciodata. Noi le-am dus dulciuri si fructe,iar ei doreau sa le imparta cu noi ,sa ne bucuram impreuna de ele. Lectii atat de patrunzatoare rar iti e dat sa primesti. Cum sa te mai desparti de copii atat de frumosi? Asa ca anul asta de 1 Iunie noi, Blogosfera Vrancea, vrem sa construim o lume magica, frumoasa, fantastica macar pentru o zi! Stim ca ziua asta inseamna atat de mult pentru ei si vrem  sa o transformam intr-o amintire frumoasa de care sa se bucure muulti ani de acum inainte! Poate ca nu e mult ceea ce facem,dar cu siguranta e un inceput bun si poate ca va fi si un exemplu dat celor ce vor sa ajute, dar le lipseste determinarea!

 Ma bucur ca prietenii Blogosferei au fost receptivi si deschisi si au sarit sa ne ajute,ca impreuna sa oferim ajutor acolo unde e nevoie de el. Asteptam cu drag pe toti care doresc sa ne ajute si cu  siguranta vineri seara voi reveni la acest subiect si va voi povesti ce am facut acolo si va voi da o lista cu oamenii,firmele si organizatiile ce ne-au sprijinit!

UPDATEMultumim echipei ALBALACT pentru sprijinul acordat: 50 vacute Fulga de plus si 7 baxuri de lapte simplu Fulga si lapte Fulga cu arome (miere, cacao si vanilie) ,   prietenilor de la ADD FOCUL VIU pentru costumul de Martinica si tuturor prietenilor Blogosferei care ne-au sarit in ajutor in aceasta campanie! Va iubim!

Promisiunea e promisiune,asa ca mai jos aveti un link catre POZELE pe care le-am facut ieri !

http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.421057204582124&type=1

 

Advertisements

2 thoughts on “Blogosfera Vrancea va sarbatori Ziua Copilului la Centrul de copii Praslea si Harap Alb (update cu link catre poze)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s