Vezi cum se asfalteaza in Focsani

De ce inca ne mai pacalim unii pe altii si facem lucruri de mantuiala? Am o poza si un filmulet pentru voi,dar inainte sa le vedeti,poate ati reusi sa imi clarificati aceasta dilema! De ce ne prostim intre noi…? As continua sa pun intrebari,dar am gasit un raspuns! Pentru ca ne permitem unii altora! Nu suntem indulgenti,nu suntem rabdatori,suntem pur si simplu lenosi si nepasatori! Stiu ca mai sunt si exceptii,dar daca 10 oameni sunt intr-un fel anume,il vor schimba dupa ei si pe al 11-lea.
M-am nimerit sa fiu astazi pe strada Dr. Telemac din Focsani (cea care trece prin dreapta Inspectoratulu Scolar si da in Pictor Grigorescu),iar muncitorii de la CUP munceau cu drag si spor,dar mai intai permiteti-mi sa va descriu peisagiul: o strada plina de gauri,o strada care nu prea a cunoscut asfaltul,ci doar placi de beton gaurite,o strada care se transforma in iaz la fiecare ploaie,o strada pe care trotuarele sunt prea inguste,iar parcarile inexistente. Acum perimiteti-mi sa va descriu si intriga,pentru o mai buna intelegere a desfasurarii actiunii. Saptamana trecuta,fiinda campanie electorala,primarul Focsanilor si-a murdarit pantofii pe aceste minunate meleaguri ale noroaielor si si-a jurat in barba sa schimbe situatiunea si sa le redea speranta locuitorilor in acest oras european. Zis si facut. Acum ne vom intoarce la muncitorii de la CUP pe care i-am abandonat nitel mai sus! Daca primarul a zis,muncitorul va face! Pai nu vi se pare normal sa faci trotuarul ca sa nu se mai murdareasca primarul?Curat normal! Ce conteaza ca strada e plina de cratere,ca nu prea a fost asfaltata niciodata si ca se inunda constant…haide-ti sa asfaltam trotuarele! Vor parca locatarii masinile pe ele,iar lumea tot prin baltile de pe strada va merge! Nu conteaza! Stratul de asfalt pe care il turnati e mult prea subtire si se va spala la prima ploaie! Gestul conteaza! Trotuarul e mai inalt doar cu doi-trei centimetri fata de partea carosabila! Detalii! Asfaltul e aproape rece si nu va prinde bine! Moooofturi! Munciti de pomana! Pesimism curat si negativism!
Ehee,nene Iancule, iata cum opera dumitale traieste prin noi si prin actiunile noastre. Toata lumea spune ca esti de actualitate,iar eu o contrazic si spun ca noi suntem cei ce bat pasul pe loc de sunte de ani!
Curata campanie,murdara strada si destoinc popor resemnat! Multumesc primariei pentru acest articol si pentru lectiile de viata pe care ni le ofera zi de zi!

Advertisements

3 thoughts on “Vezi cum se asfalteaza in Focsani

  1. ceea ce nu e rau pentru ei…mai multe gropi…mai multi bani de la buget! Pentru o visterie fara bani… folositi asfaltul de proasta calitate! acum disponibil la orice rege al asfaltului! acesta este un supliment financiar,pentru scaderi in sondaje consultati specialistul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s