Deci,cum suntem? Parcul Lidl

Doar oamenii naivi pot spune ca sunt dezamagiti de oameni,iar naivitatea e un lucru care nu prea ma caracterizeaza,dar oare cum as putea sa imi caracterizez semenii? Francezii spuneau ca Romania e o tara minunata, care are tot felul de bogatii,insa un singur lucru o strica,ati ghicit,noi,cei care o populam.

Deci, cum suntem? In scoala am invatat ca suntem frumosi,harnici,isteti,destepti,primitori si viteji,dar viata a avut grija sa imi demonstreze contrariul. Nu ma voi lega de romani in general si nici in civil,ma voi lega doar de ceea ce lasa in urma acestia, Nimic si Haos!
Dupa ani de zile de mirosuri grele de motorina arsa,zgomote asurzitoare,hoti,boschetari si tot felul de mizerii ce distrugeau sanatatea si nervii celor ce locuiau in zona scolii 10 Focsani, autogara a fost mutata la marginea orasului,iar in locul ei a fost ridicat un Lidl. Toate bune si frumoase. Cei de la Lidl au avut grija sa se implice in problemele comunitatii si in lateralul supermarket-ului au construit un teren de basket si un perimetru de joaca pentru copii. E pentru prima oara cand focsanenii din zona au primit ce si-au dorit. Au scapat de cosmarul in care traisera ani de zile si au putut spune ca in sfarsit traiesc intr-un cartier linistit si civilizat.
Cartierul o fi ,dar ei cum sunt? Civilizati sau necivilizati,implicati sau neimplicati,gospodari sau negospodari?
Am pozat ceea ce o firma particulara a construit pentru o comunitate,nestiind ca aceasta comunitate va vandaliza cadoul pe care l-a primit.

Traim in orasul celor care se plang de lipsa de civilizatie si de grotescul contemporan in timp ce rup scanduri din banci si vandalizeaza spatiul verde. Deci,cum suntem? Spuneti-mi voi,eu nu mai am nici o idee!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s