Mai bine racit si sanatos!

   Iata ca a sosit si anotimpul rece,sau cel putin asa ne spun calendarele,si o data cu el apar si tot felul raceli si gripe. De peste tot suntem bombardati de fel si fel de remedii naturiste,vaccinuri,medicamente si suplimente alimentare. Suntem sfatuiti sa luam in serios primejdia ce ne astepta si sa tratam problema cu maxima seriozitate. Dar oare sa fie asta cea mai mare problema a noastra?
   Mi-e groaza sa ma gandesc ca cel mai nefast lucru ce ne pandeste nu e gripa cea prea mult laudata de catre specialisti,ci campania electorala ce apare de dupa gard,gardul spitalului de nebuni.
  Va sfatuiesc de pe acum sa va stergeti anumite posturi tv din grila de programe , sa limitati accesul demagogilor si ultrasilor pe wall-ul dumneavoastra si sa nu faceti greseala  de a participa la polemici inutile . Retineti,mai bine o raceala sanatoasa,decat o campanie gaunoasa si continui aceeasi idee si zic: mai bine cu nas infundat ,decat cu creier spalat.
   Vom auzi fel si fel de idivizi ce vor promite si vor drege,ce se vor poza alaturi de babe sarmane ,de copii tristi si ,foarte important,de inalte fete bisericesti si nu orice fel de fete bisericesti,ci dintre acelea ce fac negot cu moaste si cu apa sfintita!
   Dragii mei, daca si-ar fi dorit sa faca ceva folositor tarii,ar fi facut-o deja, iar oamenii seriosi si cu bun simt nu se preteaza la astfel de activitati,cu mult mai neonorabile decat vanzarea de placeri la margine de peco.
Luati aminte! Veti fi invrajbiti unul impotriva celuilalt,veti fi pacaliti,veti fi cumparati si vanduti,veti fi ridicati pe culmile sperantei,doar pentru a fi dati,ca de fiecare data,cu fundul de trotuarul rece si plin de gropi al realitatii, iar dupa ce se vor folosi de dumneavoastra,va vor arunca in haznaua propriei lor nesimtiri!
Concluzia unu: speranta si bunastarea nu ne-o vor aduce cateva sute de mincinosi,ci noi ,prin propria noastra putere,vointa si dorinta de munca.

Concluzia doi: pazeste-ma Doamne de campaniile electorale si de politicieni,ca de raceala ma pazesc singur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s