CURVA MEA TRISTA

Apareai in fata mea din ce in ce mai trista si mai fada. Era ceva schimbat in aerul tau de curva. Erai obosita,satula.Tarfa din tine nu mai putea sa fiinteze. Erai prea plina de toate scuipatele,numerele scurte, murdare si de toate perversitatile mosilor libidinosi ce treceau si lasau urme adanci in tine.
   Stiu ca te credeai invincibila,stiu ca aveai principii ,dar iata ca astea mustesc acum in slobozul tristei tale existente. Nu iti voi tine lectii despre viata,nu voi incerca sa te consiliez psihologic, oricum nu as fi in stare, dar poate ca ar fi mai bine sa dai parul roscat,buzele spoite strident, hainele sufocant de scandalizatoare pe linistea unei existente mediocre ce te-ar aduce spre o pace interioara. Nici macar nu stiu cum te cheama,dar esti cea mai profunda curva din viata mea si trebuie sa admit ca viata mea e plina de curve.
  Egoistul din mine urla dupa picioarele tale lungi si dupa gatul tau imbalsamat cu cel mai ieftin parfum, dar trebuie sa te vad plecata, scapata si nerapusa de indignarea clientilor tai nepasatori. Inca unul si inca unul si doar inca unul. Asa te minti in fiecare zi. Totul a inceput dintro prostie. Cautai un mod facil de a scoate niste bani,iar acum te zbati in dependenta ce ti-a intinat tot trupul. Iti vrei doza in fiecare zi si nu te mai  poti cobori din trenul asta rapid ce te poarta doar prin gari prafuite si pline de jegosi. Te-ai gandit de multe ori sa sari fara sa iti pese,dar mereu nasul te tine si te prosteste de fiecare data cu textele lui ieftine de ceferist.  Esti constienta ca nu va exista nici un cap de linie onorabil pentru tine,nu? Trenul se va izbi de propria-ti ratiune si vei claca. La dracu cu trenurile asta triste si urat mirositoare.

Ai treaba? Vad ca iti da un client tarcoale. Il iei? Vorbim mai tarziu?  Nu? Bine! Imi place ca ma asculti si ca macar pentru o clipa te gandesti ca ar fi putut exista si o alta viata pentru tine. Depndenta de bani,adrenalina si sexul ti-au pus capac. Stiu ca visezi ca orice femeie,iubesti ca orice femeie si ravnesti ca orice femeie,dar iata ca existenta de curva constienta te face sa treci razant de casuta ta cu flori si de copiii pe care trebuie sa ii rasfeti zi de zi. Riscurile meseriei, draga,riscurile meseriei,nu? Scuze ieftine,draga,scuze ieftine… Nu spune ca sunt rau, ci recunoaste ca am dreptate si reactioneaza. Inca nu e tarziu,iar curaj stiu ca ai,altefel nu ti-ai trage-o cu fiecare anonim pe care il intalnesti. Imi plac discutiile pe care le avem. Imi place ca iti pot rezuma viata pe un ambalaj de prezervativ. Razi? Ma bucur. E 10 dimineata,hai,fugi acasa de te odihneste, la noapte o vei lua de la capat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s