Cum mi-am petrecut sfarsitul…saptamanii

poza grup complet

Seara buna,dragi prieteni! Cu toate ca ne aflam intr-o zi de luni,as vrea sa vorbim despre ce am facut eu in weekendul care tocmai a trecut. Nu ma laud,sunt doar entuziasmat si fericit ca am trait unul din cele mai tari weekenduri din viata mea si nu exagerez cand zic asta. Vorbim de trei zile care au reusit sa imi schimbe perspectivele,viziunile si,pe aici pe acolo, temperamentul.

I`m happy si sunt eu. Rad si ma bucur,zambesc si traiesc. Madalin si Stanica au scris si ei despre aceste zile fantastice si mi-am dorit sa va scriu si eu. Sa va scriu despre oamenii faini pe care i-am intalnit,despre ideile lor frumoase si despre faptele laudabile pe care le presteaza cu entuziasm si iubire.

Am invatat de la fiecare in parte si am furat tot ce am putut sa fur si nu ma refer la telefoane,bani,pixuri sau agende :). Stiti voi la ce ma refer. Am invata ca se poate invata si nonformal,am invatat sa ma joc si sa fiu eu,am invatat ca mai am foarte multe de invatat si am mai facut inca un pas catre mine. Nu veti intelege foarte multe din ceea ce zic,dar nici nu imi doresc asta ! Daca cei care mi-au fost colegi si prieteni in weekendul asta vor zambi cand vor citi aceste randuri,scopul meu va fi atins,asa ca…zambiti,va rog 🙂 !

Ce sa mai zic? Microbul voluntariatului mi-a intrat in sange de mult,numai ca abia acum am trecut de la “a ajuta” la “a schimba”. Imi pare rau ca am pierdut atat timp,dar niciodata nu e prea tarziu! Multumesc pentru rabdare Carmen Marcu și Roxana Turcu,iar noilor colegi si prieteni le doresc sa nu isi piarda niciodata entuziasmul si iubirea pe care o au fata de lumea in care traiesc!

In loc de incheiere va voi spune ce-am facut! Ei bine,dragilor,asa cum ar spune Zana Surprizelor, am luat parte la cursul “Managementul voluntarilor în contextul programului Tineret în Acțiune” organizat de către Asociația “Change Your Lifestyle for You” și rețeaua de formatori Tineret în Acțiune.

linkuri uitile :  www.tinact.ro , www.voluntariat.ro si noul canal de comunicare de pe  Facebook al voluntarilor vranceni 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s