The Love Marketing sau ia cu Emetiral

carnat

 

Dragoste,mi-e greata! Traim o zi scarboasa,gretoasa si scarboasa. La orice colt iubirea se vine,se demonstreaza si mai nou se shareaza. Daca nu dai like si nu pui o poza cu iubita ta in curul gol,nu vei avea posibilitate sa castigi un carnat in forma de inimioasa,iar ea nu va sti niciodata cat de mult o iubesti!

Fa-i o poezie ieftina iubitei,arata-i ce inseamna pentru tine! Exprima-ti dragostea in maxim 100 de cuvinte si vei intra in marea tombolaaaa. Astazi va vindem tot! O vindem si pe ma-ta daca e nevoie! Femeia ta nu se intelege cu ma-ta? Le facem posta pe amandoua astazi si numai astazi numai la Acces pacatos!

Astia au facut un hamal din tine,dragoste. Trebuie sa cari toate sosetele lor in forma de inimioara,toate rahaturile ambalate cu fundite colorate,toate imbecilitatile lor de concursuri si de premii.

Carati-va iubita in spinare si primiti o diploma,puneti-va iubitele sa curete ceapa si cea care va plange cel mai tare va castiga un ursulest chinezesc facut de niste sclavi minori.

Cat de fericita e dragostea! Iti iubesti consoarta? Demonstreaza si noi iti vom da o camera de motel. Doamenlor si domilor…fericitul cuplu si-o va trage stiind ca toata lumea va sti de la ce ora incep iei sa si-o traga,iar iubirea nu va fi niciodata mai multumita de rodul fosei septice aflata in sufletul nostru! Va dam mancare ,va dam bautura,va dam cununii de o zi, va dam muuulte chinezismeee si flori degerate…DATI-NE BANII SI FACETI-NE RECLAMA…asa urla hienele! Vi-l vindem pe Cupidon! Nu vreti de import? Nu conteaza,il avem pe Dragobete! E romanesc! Il dezbracam de datini si semnificatii,il invelim in hartia igenica roz cu inimioare parfumate,ii punem cununa de ciocolata de menaj in forma de spini pe cap si il urcam pe Crucea Iubirii! Il vom sacrifica in numele tuturor ghertoilor care isi declara iubirea pe versuri de maneleee. Care da mai multI bani lautarului de serviciu, ala va fi mai sincer in sentimente si simtire!

Dragoste,inchide geamul bine,azi nu vreau sa vad nici un imbecil care alearga cu flori in mana,nu vreau sa vad specula din florarii,nu vreau sa vad femeile care se dau cu curu de pamant ca nu au primi cadouri si nici idiotii care cumpara chinezisme in speranta ca vor “iubi”si ei ceva astazi…

Traim o zi scarboasa,gretoasa si scarboasa! Si pun pariu ca habar nu au de la ce vine inimioara,inimioara aia pe care o gasim peste tot in ciocolata ,carnati, mici, sarmale, coliva, parastase,prezervative ,dar despre asta vom vorbi maine,caci acum avem un filmulet de vazut!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s