Sindromul copiilor curentati loveste si Focsaniul :) (video)

Harlem

Ca vrem sau nu vrem,Harlem Shake-ul a ajuns si in urbea noastra. Ca o fi bine,ca o fi rau…nu stiu! Stiu doar ca pe langa zbenguiala asta browniana,Gangnam-ul pare un vals vienez. Dar pe ei oare ce ii intereseaza?Dansul sau mesajul pe care il transmit…

Hm…poate ca e ceva de bine si nu reusesc eu sa vad si partea buna a zbenguielii. Poate ca e o modalitate buna prin care tinerii pot reactiona,pot fi creativi si pot scapa de energiile negative. E frumos si cu haotismul,dar daca te uiti bine…nu fac nimic rau! EXACT! Nu se imbata,nu injura,nu sunt violenti si nu promoveaza nimic rau,ba din contra…sunt entuziasti,emana bucurie si se distreaza frumos!

Tinerii au nevoie de activitate si poate ca nu e chiar asa de bine sa ii criticam tot timpul. Nimic nu e ca pe vremea noastra,dar traim intr-o continua schimbare. E normal sa ni se pare anormal ceea ce lor li se pare normal! Si noi faceam lucruri care le se pareau anormale parintilori nostri !

Cred ca aceste obiceiuri,si imi permit sa includ aici si FlahMob-urile, au puterea de a stropi cu apa rece fata amortita a societatii. Eu sunt satul de oamenii care au in loc de coloana un bat care uneste fundul cu capul si care vorbesc de prestanta si seriozitate,iar cand ajung acasa isi bat copii,isi arunca 3 beri in freza si dau drumu la Taraf tv sau Otv. Ajunge cu ipocrizia!

Parca m-am saturat sa traiesc in lumea asta complexata in care scopul numarul unu este “sa ai grija,mama, cum te comporti ca sa nu te rada lumea, vecinii, prietenii, dusmanii etc.” M-am saturat de expresii gen”nu dansez in discoteca pt ca nu vreau sa par penibil” sau “nu vreau sa fiu vazut cand cumpar flori ca cine stie ce o sa creada baietii” sau “cu cat esti mai serios,cu atat pari mai inteligent“. Ajunge cu ideile preconcepute!

Sunt idioate dansurile astea? La prima vedere,da,dar daca le analizam,e posibil sa intelegem ca avem de-a face cu un raspuns dat tutror complexelor despre care discutam mai sus, tuturor ipocriziilor si tuturor celor care se ingrijesc excesiv de propria lor imagine,uitand ca fizicul fara inteligenta nu este nimic altceva decat o carcasa de porc mergatoare!

Concluzia: atat timp cat nu lezezi pe nimeni fizic sau moral si ai chef sa te schelambai oriunde prin lumisoara asta amortita…FA-O!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s