Revolutia Social Media

social-media-revolution

 Sculptorii spun ca menirea lor e sa dea jos de pe operele lor de arta bucatile de lemn sau piatra care sunt in plus. Cam asa e si cu internetul. Daca reusesti sa te debarasezi de tot continutul sau inutil,vei ramane cu o mina de aur. Atat de multe informatii si oportunitati te asteapta aici,incat lumea reala devine o copie imperfecta a spatiului virtual.

Generatia tanara e majortitara,iar toata informatia se cauta mai intai pe internet! Blogurile,forumurile,parerile utilizatorilor obisnuiti conteaza mult mai mult decat reclamele clasice. Promovarea produselor si serviciilor se va face de catre cine trebuie, de catre beneficiarii directi. Companiile vor fi obligate sa bage mai multi bani in calitate si nu in imagine. Stiu,veti spune ca vor plati pe cine trebuie si vor primi  revew-uri de nota 10! Aveti dreptate,dar vor avea fonduri suficiente pentru a plati fiecare utilizator de social media? Pana la urma urmei…fiecare parere conteaza! Am mai multa incredere in oamenii obisnuiti decat in xiulesca care stiu ca e platit sa scrie ceea ce scrie.

Pentru prima oara se va folosi pe bune deviza “Clienul nostru,stapanul nostru”. Nimeni nu isi va mai permite sa isi trateze cu dispret clientii pentru ca acestia intr-un singur minut vor putea posta pe Facebook , Twitter, LinkedIn etc. problema intalnita si stiti voi vorba aia “Informatia negativa se share-uieste cel mai usor“,iar buisnessul respectiv cred ca va avea doar de pierdut.

Daca nu am reusit sa va conving ca suntem in plina Revolutie Social Media ,poate va avea mai mult succes filmuletul de mai jos!

Vizionare placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s