Doua evenimente ce nu trebuie ratate!

ora_570168819660091_715326497_n

Mi-as despica sufletul in doua parti egale. Jumatate sa ramana in weekendul asta in Focsani si cealalta sa plece spre Bucuresti. Bine ca s-au inventat webcam-urile.Asa voi putea sa fiu alaturi de oamenii frumosi ai Blogosferei care aduc si anul acesta Ora Pamantului in Urbea noastra minunata. Cu parere de rau spun ca sambata acesta nu voi putea fi prezent fizic in Piata Unirii,iar gandul asta ma macina rau! Sincer? Mi-e ciuda ca o sa pierd momentele acelea frumoase de emotie sufleteasca,de fericire,de energie pozitiva ce te cuprind in clipa in care se stinge lumina si se aprind lumanarile. Un motiv in plus sa imi fie ciuda? Am,chiar am! Anul asta vor fi si faclii si multe surprize organizate de Blogosfera..of,sa imi povestiti cum a fost,da?!

lets

Al doilea eveniment este si  motivul lipsei mele de la Earth Hour! Cu mare bucurie ,dar si cu emotie am primit invitatia celor de la Let`s do it Romania! sa le fiu partener si sa ma ocup de buna desfasurare a frumosului proiect in judetul nostru,asa ca sambata voi fi la Bucuresti ,unde voi face cunostinta cu noii mei parteneri si voi invata tot ce este de invatat in cadrul conferintei de primavara LDIR 2013, cu tema “Create and Share Knowledge”, care isi propune intalnirea colegilor din tara si  identificarea solutiilor la diversele probleme intalnite pana acum. Mai multe detalii veti gasi chiar > aici <

Asadar,dragi prieteni,absenta imi este motivata si sper sa reusesc sa fac fata cu brio noilor provocari! Va tin la curent! Nu la ala de 220,nici la cel care se face intre doua geamuri deschise, ci la cel al informatiilor si vestilor bune! Pe curand!

Advertisements

2 thoughts on “Doua evenimente ce nu trebuie ratate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s