Adrian Mangu

blogger civic și literar

Cum esti tu?

with one comment

Ma bucur in fiecare zi de prietenia pe care mi-o impartasesti. Nu am facut mare lucru sa-mi fii,dar iata ca-mi esti. Esti medicamentul pe care il iau in supradoza si tot nu ma satur. Esti reteta bucuriei,veseliei si a bunei dispoztii. Esti cer senin si, mai presus de toate, esti cerul senin care niciodata nu cere un cer senin. Tu doar astepti,tanjesti in liniste!Daca vine,vine,daca nu,nu e nimic…va veni candva.

Iubesti oamenii cu pofta, te bucuri de fiecare persoana care iti strange mana.Ne ghidezi si ne faci sa ne simtim speciali si nu esti doar politicoasa. Mi-e teama sa vorbesc despre sinceritate,dar tu chiar esti. Esti o carte deschisa care se citeste  tuturor celor care au timp sa zaboveasca si sa o asculte. Nu le ceri nimic in schimb. E incredibil modul in care stii sa oferi neconditionat. Esti o mica eroina. Razi,mereu razi,iar glasul tau e capabil sa vindece orice rana. Niciodata nu vorbesti despre problemele pe care le ai. Nu vrei sa impovarezi pe nimeni cu greutatile tale. Esti puternica,esti capabila sa spargi valuri si sa muti munti. Stii sa te sacrifici pentru oricine,astepti doar o comanda,o rugaminte,un oftat,o tresarire.  Mereu pentru toata lumea si niciodata pentru tine.

Te bucuri de cele mai marunte lucruri. Nu vrei sa fii impresionata si nu ai nevoie de lucruri marete. Un rasarit de soare,o noapte calda de vara,o floare de primavara,o piesa de teatru,un film frumos,o ciocolata,oja de unghii,prietenia sincera,o mica mansarda,zambetele curate…acestea sunt lucrurile care iti incalzesc sufletul si iti incarca bateriile.

Mi-e pofta de pofta ta de viata,de optimismul tau! Imi place sa te ascult cand vorbesti,iubesc forma cuvintelor tale. Sunt vesele,colorate frumos si au proprietati miraculoase. Stiu sa mangaie suflete,sa linisteasca minti tulburate,sa aduca relaxarea,caldura,uitarea,bucuria,curajul,optimismul, fericirea si mai stiu si sa descreteasca fruntile rigide ale oamenilor posaci.

As incerca o incheiere,dar cum poti finaliza o confesiune? O confesiune ce mult va mai dura de acum inainte. Tu m-ai rugat sa iti spun cum te percep,cum te simt si am facut-o,iar eu,eu te rog sa nu te schimbi niciodata… 🙂

Asa esti tu!

Advertisements

Written by adimangu

15 April 2013 at 17:50

Posted in Proză

Tagged with , ,

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ce frumos…:)! Mă bucur pentru tine şi pentru persoana pe care ai descris-o aici. Cel mai frumos este să găsim oameni în care să ne regăsim şi noi puţin şi de care să ne bucurăm doar pentru că: aşa sunt ei!

    Ramona-Sandrina

    15 April 2013 at 18:01


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Fosile şi pietre

Just another WordPress.com site

Hai-Hui prin România

Despre turism sau despre sufletul unui om pasionat de natura

Bogdan DUCA

Pentru ca în viitor să nu se spună "Acele timpuri au fost întunecate pentru că ei au tăcut"...

Prin obiectivul mintii

kalos kai agathos

Atracția Succesului

Mintile frumoase inspira

anbpriasi.wordpress.com/

Asociația Națională a Bibliotecilor și Bibliotecarilor Publici - Filiala Iași

prietendevremerea

O vorba buna

Stele verzi

Nu mă intimidează oamenii cu priviri dure şi cu vorbe urâte!

Legenda biciclistului singuratic

"În general oamenii simt și gândesc, dar nu fiecare om poate aplica gândirea și simțirea!"

%d bloggers like this: