Rataciti in dragoste sau prima zi din Zilele municipiului Focsani

 

teatru-rataciti-in-dragoste

Nu as gasi titlu mai bun pentru acest articol,decat numele pe care il poarta si piesa de teatru pe care am vazut-o in seara aceasta. O piesa superba(cum altfel?) in care i-am vazut jucand emotionant(cum altfel?) pe Dana Dembinski Medeleanu si pe Sorin Francu. 

Cu toate ca intrare a fost libera,nu multa lume a venit la acest spectacol. Cred ca totul s-a datorat slabei promovari a avenimentului,dar cei ce au fost prezenti s-au comportat exemplar. Sunt mandru ca intr-o joi seara am fost in compania unor oameni atat de frumosi.

Decorul a fost superb,nici simplu, dar nici pompos,numai bun ca sa te duca in lumea personagiilor si sa iti arunce in fata din cand in cand unele efecte…de mare efect. O canapea,o masa,un telefon,un televizor,un mar,doua,o lumanare,o oglinda impunatoare asezata in spatele canapelei, scrisori zburande,sunete de valuri si pescaruisi,ei bine nu a lipsit nimic,totul a fost perfect!

Zambete,plansete,tipete,alinturi,mangaieri,tensiune,suspans si un final de nota zece!

Cei ce au fost prezenti au mai castigat o zi frumoasa in viata lor,iar cei care nu au fost, sunt obligati sa vada aceast spectacol pentru ca presimt ca se va mai juca. E o piesa mult prea frumoasa pentru a o aseza deja in cufarul cu amintiri.

Iti multumesc Focsani pentru modul in care ai ales sa ne incanti aceasta prima seara de Festival nu al berii si micului, ci al Tau! Cat de frumos poate fi cand sarbatorim impreuna prin cultura si bun simt unirea celor doua Focsaniuri intr-o singura urbe plina de poveste,legende si basm,dar despre toate acestea vom vorbi maine dupa ce vom rasfoi carte „Focşanii de altădată” – Dimitrie F. Caian şi I.M. Dumitrescu ce va fi lansata maine(5 iulie) la ora 10:00 la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s