Mai amanam putin?

amanarea

Imi e foarte greu uneori sa tin pasul cu vremea si vremurile si sa scriu pe blog tot ce mi-as dori sa scriu. Poate ca e vorba de sila,lene…nu stiu. Ideea e ca tot aman unele articole pana cand uit sa le mai scriu si sunt sigur ca nu sunt singurul care face asta.

Cineva spunea ca prin coincidente Dumnezeu alege sa ramana anonim. Poate chiar asa o fi. Spun asta pentru ca azi,exac cand era lenea mai mare, am dat peste un articol interesant. Nimic nu e intamplator si totul vine atunci cand trebuie.

Cu toate ca numele site-ului nu mi-a spus mare lucru,ceea ce scria dupa “.ro” parea destul de interesant. Ce scria? “de ce amanam lucruri”  Chiar,de ce?

Daca pui pe oricine sa ti dea un raspuns,cred ca ar insira maxim 3 cuvinte: lene,frica si prostie, si poate ca ar avea dreptate. Dar daca va spun ca aici am gasit vreo 10 motive,m-ati crede? Evident ca m-ati crede,oricum nu ati avea incotro! 🙂

Stiati ca exista si o frica de succes sau ca exista o obisnuinta, ca nu ne place sa facem ce trebuie sa facem sau ca ne plac starile de tensiune,suntem dependenti de adrenalina,iar lista poate continua. Foarte misto articolul. Vi-l recomand cu draga inima  http://thehunger.ro/de-ce-amanam-lucruri ,iar site-ul, din cate am inteles, este un newsletter bilunar de dezvoltare personala si profesionala.

Mi-ar placea sa mai dezbatem si alte teme pe care le-am gasit pe site,dar momentan ne vom rezuma doar la aceasta.

1. Voi de ce amanati lucrurile pe care le aveti de facut?
2. Cum va impulsionati pentru a va duce sarcinile la bun sfarsit?

Daca vrei și tu să primești acces la articole și resurse de genul celui despre care am scris eu astăzi, încă te mai poți abona gratuit la TheHunger.ro aici.

 

Advertisements

One thought on “Mai amanam putin?

  1. De ce aman lucrurile pe care le am de facut? E simplu: eu merg pe principiul ca “graba strica treaba” si trebuie sa recunosc si faptul ca imi place foarte mult sa intorc problema pe toate partile si sa-i studiez fiecare muchie si cusatura posibila, sa o observ, sa ma obisnuiesc cu ea si apoi sa o stiu in detaliu. Abia apoi pot si imi place sa ma apuc de lucru. Si devin mai creativa si dau mai mare randament in ultimul minut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s