Festivalul a debutat in ZicZac

1009777_499605293441021_266959874_n

Ieri s-au jucat primele doua piese din Festival. Sala teatrului a fost arhiplina atat la” ZicZac”, cat si la “Clasa noastra”.

Trebuie sa recunosc ca ZicZac a fost genial! Dupa primele zece minute deja imi parea rau ca piesa se va sfarsi! Imi era ciuda ca va trebui sa ies din lumea creata de cele trei personaje : o ea, un el si un Dj.

Mi-e foarte greu sa va spun tot ce am simtit. Am incercat sa va descriu piesa,zau, dar dupa cele patru fraze pe care le-am tot scris si le-am tot sters,am realizat ca asa ceva nu poate fi descris sau,cine stie,poate ca nu sunt eu capabil sa desenez tot ce am trait timp de 65 de minute. Acele flash-uri,acea emotie,acele lumini si acele tablouri,acele replici si acele taceri, acea satira si acele frici,acea ura si acele iubiri…pur si simplu “uau”. E o piesa pe care as vrea sa o vad de o mie de ori fara sa ma satur de ea!

“„Zic Zac” este spectacolul generației noastre. Vorbește despre etapele unei relații: simpatie și antipatie, porniri animalice și dezbateri filozofice, sensibilitate și cruzime, frici personale și nevoia de a ne găsi jumătatea. Toate acestea sunt înglobate într-o călătorie psihedelică plină de umor și, mai ales, Muzică!”
https://www.facebook.com/ZicZac2013

Multumesc :
Andrea Gavriliu
Ștefan Lupu
Gabriel Costin

De acum pot spune ca am o piesa de teatru preferata!

Advertisements

3 thoughts on “Festivalul a debutat in ZicZac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s