Iar actorii au strigat “UAU”

S-a incheiat prima editie a festivalului Vin`la teatru! Ma aflu in fata calculatorului si inca sunt emotionat,dar e firesc! Sunt mai bogat spiritual si cultural cu opt piese de teatru! Nu am ratat niciuna! M-am bucurat de fiecare decor,de fiecare lumina,de fiecare cortina,de fiecare actor,de fiecare replica si de fiecare lume in care am calatorit. Timp de patru zile am respirat teatru,iar focsanenii au renascut in sala de spectacol.

Imaginati-va o sala arhiplina! Imaginati-va ca nu mai era loc sa mai arunci nici macar un ac!

Iubesc teatrul,iubesc frumosul si mi-s dragi de mor oamenii frumosi! Fara oameni frumosi nu ar fi existat acest festival! Tineri ambitiosi care si-au dorit sa daruiasca sentimente frumoase orasului in care au crescut ,iar focsanenii, desi au fost nitel reticenti la inceput,au devorat fiecare spectacol si au rasplatit cu palmele inrosite de la aplauze fiecare piesa si fiecare actor! M-am bucurat de fiecare UAU pe care l-au spus frumosii nebuni de pe scena in fiecare zi de sarbatoare teatrala. M-am bucurat de zambetele lor sincere si de ochii lor ce straluceau de fericire si de emotie in fata publicului spectator.

Va multumesc tuturor pentru aceste zile minunate! Asa ceva nu credeam ca o sa traiesc vreodata! Ce as mai putea spune?? Un singur lucru!1010040_4730031061040_806868029_n

UAU!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s