File din viata mea – II

Mi-e dor de bunici,azi ma gandeam la bunica din partea mamei si incercam sa retraiesc senzatia de bucurie pe care o simteam cand stiam ca ma duc sa o vizitez si pentru o clipa am simtit-o. Pentru o clipa am retrait trecutul. M-am mintit singur si a functionat.

Sunt multe lucruri la care ma gandesc. Unii zic ca sunt nebun,dar cine sunt ei pentru a putea da verdicte? Imi mai place sa ma joc de-a calatoritul in timp. E foarte misto. Spre exemplu acum scriu la calculator si peste jumatate de ora voi iesi in oras,iar cand voi ajunge in Piata Unirii voi inchide ochii si imi voi imagina ca sunt in casa in fata calculatorului,iar cand ii voi deschide voi vedea Piata Unirii. Uite asa reusesc sa trec de la un decor la altul intr-o singura clipa.  Ce mult s-a schimbat si Piata Unirii. Piata Unirii era mai frumoasa inainte,acum nu mai e. Cel mai frumos loc din Focsani este Teatrul. Acolo imi place sa imi petrec timpul. Imi place sa ies seara la plimbare si sa ma opresc pe o banca in fata lui si sa il privesc in timp ce ascult muzica clasica in casti.

One thought on “File din viata mea – II

  1. E bine să ai imaginație bogată și posibilitatea de a te desprinde măcar pentru câteva clipe de ceea ce te înconjoară. Așa fac și eu când mă simt stresat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s