File din viata mea – III

V-am spus ca mi-as dori o fereastra in tavanul mansardei? Nu stiu cum se numeste. Stiu ca ii zice altfel,am citit si pe google,dar mie asa imi place sa ii zic. De fapt nu imi place sa ii zic nici cum,doar imi place sa privesc prin ea. Imi place sa privesc cerul. Imi da o senzatie de libertate.  Privind cerul am descoperit multe adevaruri. Am descoperit ca nu exista nici sus si nici jos. Daca planeta e rotunda,iar universul infinit,care ar fi susul si josul Universului? Am ajuns la concluzia ca florile si copacii cresc spre Univers,cu toate ca Pamantul le vrea doar pentru el,ele gasesc forta pentru a tinde catre infinit. Si noi facem la fel. Imi place sa stau intins pe iarba ,sa ma uit spre stele si sa imi inchipui ca ele sunt sub mine si nu eu sub ele si poate chiar asa e. Oricum totul e relativ. De fapt, totul este,pur si simplu ,e! Noi incercam sa aflam raspunsuri si sa cautam intrebari nepuse.  Copacii au inteles de cand au aparut care e rolul lor pe pamant, florile la fel,chiar si pasarle si cainii. Noi inca nu stim ce cautam pe aici. Noi nu stim sa murim cu demnitate.

Imi place sa scriu poezii,dar asta stiti deja si imi mai place sa ma joc de-a ce-ar fi daca. Imi place sa-mi costumez eul in zeci  de personagii si sa il pun sa joace. Eu sunt institutia teatrala a eului meu. In mine se dau cele mai bune piese de teatru. Eul meu joaca admirabil.

Advertisements

One thought on “File din viata mea – III

  1. E drept că raportându-ne la Univers devenim mici și parcă neînsemnați. Dar asta nu înseamnă că nu avem un rol, altfel nu am exista. Toate au un rost, iar noi suntem o părticică din TOT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s