Consiliul Judetean invidios pe Discoteca din Blidari

salami_80470600

Dupa noaptea trecuta, Vrancea inca doarme. Unii taiati,altii mahmuri ,iar altii fericiti ca au reusit sa arunce cu bani in Salam. Daca te afli din intamplare pe blogul meu,atunci cu siguranta nu ai de unde sa stii ca celebrul,faimosul si a tot lalaitorul megastar Salam de vara uscat bine, tras in mucegai,dar nobil si pe alocuri suflat cu aur a concertat  la discoteca Blidari.

Dupa invitatiile si propunerile de a merge sa il vad si eu in slana si oase pe hartist,ei bine, la cerea publicului…nu am fost,dar umbla zvonuri ca cineva de prin Consilu Judetean ar fi tare suparat pe cei care au avut ideea de a-l invita pe semipreparat sa cante tocmai acolo si nu in Piata Unirii unde se desfasoara in paralel Festivalul Betivilor si Golanilor Vranceni  Festivalul Bachus editia 2013.

Pentru prima data Consiliul Judetean ar fi putut sa dea Salam,paine si circ,dar iata ca cineva i-a luat-o inainte.

Dar totul e bine cand se termina cu bine,iar faimosul lautar a mentionat la sfarsitul evenimentului ca le multumeste celor care l-au invitat si,bine inteles, lui Marian Oprisan.  Asa a inteles el ca se multumeste in Vrancea indiferent de ce evenimentul pe care il prestezi si,fie vorba intre noi,nu e prea departe de adevar.

Aceste text este un pamflet si trebuie tratat ca atare,adica prin like and share :))

Advertisements

13 thoughts on “Consiliul Judetean invidios pe Discoteca din Blidari

    1. Va multumesc,dar nu inteleg despre ce categorisire vorbiti. Cat despre festivalurile “paine si circ la suprapret” ,doar nu or fi dedicate elitei. Sunt doar forme fara fond pentru prostime.E de ajuns sa ne uitam la primi 10 oameni care ne ies in cale la un asemenea eveniment. Prin acest pamflet de doi bani am atins un numar record de vizualizari. Lucrurile ieftine se vand ca painea calda. S-a uitat cineva peste poezii,peste textele scrise despre teatru, ateneu, muzeu,despre evenimentele frumoase din oras? Nu! In fine,e multe de discutat pe tema asta si va multumesc ca din tot ce am scris pe blog,asta e singurul articol pentru care m-ati felicitat,apreciez 🙂

  1. A FOST INVITAT DE CINEVA SA CANTE LA ZIUA LUI , DA INTR-O DISCOTECA , ISI PERMITE OMU SA ORGANIZEZE CEVA NU CONTEAZA PE CINE CHEAMA, ORICUM A FOST MULTA LUME BUNA, CARE CICA NU ASCULTA ASA CEVA, ASTA E FIECARE CU CE POATE SI CE ARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s