Gabriel Resources dezvolta turismul in Rosia Montana

Rosia-Montana-Gold-Corporation

Umbla zvonul ca cei de la Gabriel Resources vor sa investeasca in dezvoltarea turismului romanesc!

Nu cititi de doua ori! Este adevarat! Protestele si-au atins scopul partial ,iar corporatia face pasi mari in satisfacerea doleantelor strazii. Au declarat ca sunt oameni de cuvant, care vor sa investeasca in mediu si in viitorul tarii. Pentru prima data in Rosia Montana se va faca turism ca la carte. Am primit pe surse declaratii prin care ni se spune ca ceea ce se va petrece in zona va fi unic atat in Europa ,cat si in lume.

Au fost convocati de urgenta specialisti in infrastructura,medici,academicieni, oameni politici,autoritati locale si ONG-uri pentru a pune la cale un proiect prin care sa se relanseze de urgenta turismul si implicit economia. Se vor face locuri de munca!

Astfel,intr-un mediu prietenos si relaxant ,turistii cu probleme medicale,dar si cei sanatosi vor putea beneficia de unicele bai termale cu cianuri din lume si de noul remediu minune care trateaza toate afectiunile ORL prin aerosoli cu cianura, dar asta nu e tot! Aveti putintica rabdare! Intr-un peisaj de basm, inconjurati de pustietate si steril, veti putea face scufundari(scuba diving) in marele iaz de decantare de la Rosia Montana si pentru a fi siguri ca apa isi va pastra absolut toate proprietatile curative,cei de la  Gabriel Resources au promis ca vor  turna cate 13 000 de tone de cianura in fiecare an. Stiu ca abia asteptati sa ajungeti acolo,dar ar mai fi ceva de adaugat! Mare atentie! Pentru ca reclama e mama comertului si pentru ca turismul e si el o forma de comert, cei de la Gabriel Resources au promis ca acel crater ce se va forma in urma “investitiei in mediu” va fi in forma de frunza! Va vine sa credeti?! Romania va fi singura tara din lume care va avea propriul logo vizibil nu din elicopter,nici din avion,nici de pe satelit,ci tocmai de pe luna!!! Extraordinar! Asa vesti bune tot sa primesti!

Romania,welcome to the Carpathian Garden!

frunza-300x180

Acest articol este un pamflet si trebuie raspandit prin like and share! 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Gabriel Resources dezvolta turismul in Rosia Montana

  1. Inițial am crezut că articolul tău e un fel de reclamă și voiam să dau click pe o pagină următoare, dar taman când să merg mai departe am mai citit un rând și am început să râd. Amar, dar am râs.
    Pamflet, pamflet dar nici nu știi câtă dreptate ai!

      1. Cred că, în sfârșit, s-a descoperit prostometrul. Iar ca unitate de măsură, credinciosul în poziția târâș. De unde deduc că ne aflăm într-o zonă cu risc accentuat de prostie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s