DARUIESTE DE CRACIUN

mos

Multe lucruri faine se intampla in Maraesti. In ultima perioada am tot auzit de tot felul de proiecte demne de toata lauda si admiratia. Impreuna prindem radacini puternice si incepem sa privim cu speranta catre viitor. Impreuna incepem sa punem caramizile unui nou mod de a fi. Unul civilizat,de bun simt,firesc. E absolut normal sa vrei sa-ti cunosti istoria,e absolut normal sa tanjesti catre un viitor curat , dar este obligatoriu sa faci ceva constructiv cu prezentul.

In pragul sarbatorilor de Craciun Asociatia Voluntariat pentru Viata organizeaza o actiune prin care vor strange alimente pentru persoanele aflate in dificultate. Impreuna vom invata sa daruim si sa fim alaturi de semenii nostri . Sarbatorile de iarna pot constitui un bun exercitiu pentru a ne invata si pentru a-i invata si pe ceilalti sa fie oameni pentru oameni. Doar impreuna putem forma o comunitate puternica!

Daca vrei sa te alaturi si tu acestei actiuni te asteptam in fiecare zi, incepand cu 15 decembrie,in jurul orei 14:00 in fata hotelului din Marasesti!

Pentru intrebari si mai multe detalii puteti vizita pagina evenimentului: : https://www.facebook.com/events/582772448436145/609927539053969/?comment_id=609928475720542&notif_t=event_mall_comment

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s