Idei : despre singuratate

Cat de singuri ne simtim in fata singuratatii. Suntem invatati sa ne raportam unii la altii,iar in momentul in care ramanem singuri cu cine ne mai comparam? Unde sunt cei mai buni ca noi care ne ambitioneaza, unde sunt cei mai slab pregatiti care ne fac sa ne acceptam patratica in care traim.

Am cucerit din dorinta de a fi mai puternici ca ceilalti.

Am inventat televizorul si am invatat sa privim in gol golul. Am inventat retelele de socializare si am invatat sa trimitem zeci de megabiti spre nicaieri. Am invatat sa stam singuri, dar impreuna. Am share-at orice, oricui si am fost dezamagiti cand vedem ca si ei fac acelasi lucru,dar noua nimeni nu ne raspunde. Am descorit ca e mai usor sa comunici in scris. Gandesti mai incet, poti sa stergi si nimeni nu iti vede reactiile.

Uneori, oamenii chiar se sinucid cand se vad “invinsi” de singuratate. Eu inteleg ca singuratatea e un dusman al perpetuarii speciei, dar acum cand am ajuns la peste 7 miliarde de oameni pe Paman poate ca e timpul sa mai stam de vorba si cu noi insine. Pana la urma, singuratea este singura care iti poate oferi cel mai bun prieten pe care il poti avea!

Doar niste ganduri scrise in graba…scrisoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s