Pe cont propriu

 

Copiii se nasc spre bucuria adultilor, nu a lor.Sa nu iti faci iluzii ca ar fi ceva profund legat de existenta ta pe Pamant. Exista doar niste frustrari, hormoni, temeri si orgolii de hranit. Majoritatea parintilor fac copii doar pentru ca asa face toata lumea, e varsta sau se tem nespus de singuratatea batranetii, ah,şi ar mai fi cazul ajutorului social, dar asta e o alta poveste.

Dragostea parinteasca? Un cliseu! Poarta-te doar cum isi doresc ei. Au aşteptări din partea ta! In caz contrar, iubirea lor NEconditionata se va transforma in regret si dezamagire. Vor suferi pentru ca nu au un copil suficient de bun pentru ei. Ghinion! Nu esti dupa cum si-au imaginat ca vei fi.

Iar tu, in toata naivitatea ta, vei incerca sa comunici cu ei. Sa nu indraznesti niciodata sa le spui ce simti sau cum ii percepi sau ca, uneori, comportamentul lor iti face rau! Se vor simti judecati. Egoul lor de parinti perfecti, intrati in cursa parintilor perfecti, nu va suporta o astfel de razvratire. Vor pune totul pe seama pubertatii sau a imaturitatii si vor sti doar sa iti scoata ochii! “Ce stii tu despre viata?Buni sau rai, te-am crescut cu sacrificii si ti-am oferit tot ce aveam noi mai bun” (desi nu le-ai cerut asta niciodata si, fie vorba intre noi, ce e cel mai bun pentru ei nu e obligatoriu sa coincida cu nevoile tale).

Amice, esti pe cont propriu! Cu cat vei realiza mai repede asta, cu atat vei avea mai mult timp sa te rupi de ei si sa te reintregesti prin tine!

p.s.: si nu uiti ca daca ai aparut pe lume inainte de 1990, ai sanse destul de mari sa te fi nascut doar pentru ca avortul era ilegal.

p.p.s. rog parintii parinti sa nu se simta ofensati, randurile acestea sunt doar despre parintii neparinti. aia naspa care isi terorizeaza copiii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s